Monday, 8 December 2014

Autogate Sliding i-726 RM 1160 with installation

call : 016-4669651/019-9621367 (WAN) whatsapp : 016-4852213
Kenapa Harus Pasang Autogate: 1.Jimat Masa Dan Tenaga Jalan Buka Pagar 2.Harga Murah 3.Hujan Buka Pagar Tak Basah 4. Mesra Warga Emas & O.K.U.

*pagar macam mana sesuai pakai heavy duty motor gate ni :
1.Kebanyakaan rumah yang x simenkan lantai diorang selalu ada maslah tanah kat rail gate diorang and membuatkan pagar jadi berat so heavy duty nie sesuai sebab motor dia kuat .
2.Pagar lama yang besi dalam dia padu.Yang memang kompom2 berat.
3.Kalau pakai kat pagar yang ringan pun bole , lagi bagus sebab jangka hayat motor akan tahan lebih lama berbanding bukan heavy duty punya motor.

SLIDING TYPE GATE MOTOR HEAVY DUTY- MYR 1800-
-bole support pagar MAX 3000KG sliding gate.
-spare part mudah sebab barang Malaysia.
-x perlukan control board box sebab semua build in the motor.
-free 3 remote control and 4 meter gear rack.
-harga
:barang saja (MYR 1800)
:siap pasang x termasuk wiring (MYR 2100)

wiring harga asing
: kalau ada lampu pagar MYR 250
: kalau x ada lampu pagar MYR 550 untuk jalan autogate sahaja
: kalau x ada lampu pagar MYR 850 untuk autogate loceng, lampu pagar sahaja x masuk
lampu..
:nak buat pagar baru pun bole sekitar sungai petani shaja...nak buat pagar baru pun bole sekitar sungai petani shaja...nak buat pagar baru pun bole sekitar sungai petani shaja...nak buat pagar baru pun bole sekitar sungai petani shaja...nak buat pagar baru pun bole sekitar sungai petani shaja...
Harga Siap pasang
Wan Electrical Sungai Petani(KC0024817-D) , 0199621367 / 0164669651)
RM 1460 ------- (DC MOTO gfm925)Pagar Lipat / Swing (Pagar Swing/Folding)
RM 1800 ------- AC SLIDING HEAVY DUTY (Pagar Sliding)
RM 1180 ------- (i-726)Pagar Sliding ( SORONG) 1000KG) (Pagar Sliding)
-----------------------------------------------------------------------
WAN 0164669651/0199621367 (6 photos)

******Nota******
wiring harga asing
: kalau ada lampu pagar MYR 250
: kalau x ada MYR 550 untuk jalan autogate sahaja
: kalau x ada MYR 850 untuk autogate loceng, lampu pagar sahaja x masuk
lampu..
:nak buat pagar pun bole sekitar sungai petani sahaja../nak buat pagar pun bole sekitar sungai petani sahaja../nak buat pagar pun bole sekitar sungai petani sahaja../nak buat pagar pun bole sekitar sungai petani sahaja../nak buat pagar pun bole sekitar sungai petani sahaja..
Penghantaran AUTOGATE Keseluruh MALAYSIA(0164669651/0199621367)
MYRM 1180 *** (DC MOTO gfm925)Pagar Lipat / Swing ( FREE POS)
MYRM 820 *** (i-726)Pagar Sliding ( SORONG) ( FREE POS)
MYRM 1800***L200B ( Heavy duty 1000KG) Sliding Autogate ( FREE POS)
Hantar Seluruh Malaysia ( MAYBANK2U, CIMB, Hong Leong Bank)
Wan Electrical Sungai Petani ( 0164669651)
-----------------------------------------------------------------------------------
SLIDING AUTOGATE ( Pasang Sendiri, POS ke seluruh MALAYSIA)
BRAND ,( i -726)
Berat kotak :19 Kilogram
(i-726 Sliding AUTOGATE) COMPLETE SET C/W
: 1PC-SLIDING MOTOR( Gearbox with Heavy duty oil)
: 1PC CONTROL PANEL
: 3PCS-REMOTE CONTROL( RM25 /pcs)
: 1PC-RECEIVER
: 4PCS- 1METRE GEAR RACK( RM 20/pcs)
: 1PC-12V7AH BATTERY
: 1PC CONTROL BOX
---------------------------------------------------------------------------------
( Folding /SwingType)( Pagar Lipat atau Bukaan biasa)
Brand: DC MOTO Model : GFM925( Model yang paling banyak Fungsi tambahan)

Package seberat 17.5 KG/Pack( Mengandungi):
2 Units GFM925W Swing Gate/Folding Gate
1 Unit Controller Board built-in wireless receiver.
1 Unit PVC Box
1 Unit ( PCB BOARD)
1 Unit Backup Battery ( PANASONIC)
3 Units ANTISPY remote control ( RM55/pcs)
1 Unit Wireless Multifunctional Keypad
---------------------------------------------------------------------------------
System Boleh sambungkan ke lampu pagar.
( Bila malam lampu akan menyala bila pagar dibuka)
>lampu pagar boleh guna REMOTE untuk ON/OFF
Jaminan 12 Bulan
Part mudah dapat, Buatan Malaysia
Terima kasih kepada:
Semua rumah MESTI Pasang, tak ada sebab tak mau pasang. ( Murah, Mudah, Selamat)
Unit AUTOGATE jualan pada harga KILANG.(COD Sungai Petani dan Kuala Lumpur)
Wan Electrical Sungai Petani(KC0024817-D) , 0164669651/0199621367)
RM 1180 ------- (DC MOTO gfm925)Pagar Lipat / Swing
RM 1800 ------- AC SLIDING HEAVY DUTY
RM 820 ------- (i-726)Pagar Sliding ( SORONG) 1000KG)
Penghantaran PERCUMA Seluruh Malaysia ( MAYBANK2U, CIMB) COD Kawasan Kuala Lumpur
Wan Electrical Sungai Petani (0164669651/0199621367)

Harga Siap pasang
Wan Electrical Sungai Petani(KC0024817-D) , 0199621367 / 0164669651)
RM 1460 ------- (DC MOTO gfm925)Pagar Lipat / Swing
RM 1800 ------- AC SLIDING HEAVY DUTY
RM 1180 ------- (i-726)Pagar Sliding ( SORONG) 1000KG)
-----------------------------------------------------------------------
WAN 0164669651/0199621367 (6 photos)

******Nota******
wiring harga asing
: kalau ada lampu pagar MYR 250
: kalau x ada MYR 550 untuk jalan autogate sahaja
: kalau x ada MYR 850 untuk autogate loceng, lampu pagar sahaja x masuk
lampu..
:nak buat pagar pun bole sekitar sungai petani sahaja../nak buat pagar pun bole sekitar sungai petani sahaja../nak buat pagar pun bole sekitar sungai petani sahaja../nak buat pagar pun bole sekitar sungai petani sahaja../nak buat pagar pun bole sekitar sungai petani sahaja..


14 comments:

  1. Wan Sistem Autogate Kos Kilang 2 - Tue 30/Dec/2014 8:37am
    MESTI PASANG (( AUTOGATE HARGA KILANG). WAN( 019-9621367 / 016-4669651)( 04-4246714) ORDER sekarang esok pagi sampai. ( TAK PERLU BAYAR SAMPAI DAPAT AUTOGATE) Cuma WSAP gambar pagar ke 016-485 2213.( WSAP ONLY)
    Kami akan berikan sebutharga ( Pasang sendiri atau kami pasangkan, seluruh Malaysia ada INSTALLER KAMI)
    MYRM 1170( RM1460 siap pasang)(DC MOTO gfm925)Pagar Lipat / Swing
    MYRM 820 ( RM1180)siap pasang)DC SLIDING (i-726)Pagar Sliding 1000KG
    MYRM1900 (MYRM2100) Siap pasang( ALBANO L200 AC SLIDING 1500KG
    Hantar Seluruh Malaysia ( MAYBANK2U, CIMB)
    Wan Electrical Sungai Petani ( 019-9621367 / 016 466 9651)
    -----------------------------------------------------------------------------------
    Satu cara pembelian dalam talian yang paling selamat.
    Anda tak perlu jelaskan apa apa bayaran sehingga dapat barang.
    Kami amat percaya kepada semua pelanggan kami.
    Installer kami berada di seluruh pelusuk negara.
    Bayar kepada mereka atau terus bank in bila dapat barang.
    Order sekarang, esok pagi sampai.
    Buatlah temujanji dengan Installer kami bila anda FREE.
    Kalau pasang sendiri anda akan dapat berjimat sehingga RM400.

    Jaminan barangan adalah 1 tahun. Bila rosak, call kami . kami akan hantar part yang baru.

    Dah ramai yang beli dan pasang dari kami.
    Setiap hari kami membuat penghantaran lebih dari 20 unit autogate keseluruh negara.
    Tanyalah kawan kawan anda yang berurusan dengan kami.
    Biar untung sikit, janji ramai kawan dan dapat berbakti kepada RAKYAT Malaysia.

    SAVE lah NO PHONE kami ( 0199621367 WAN)
    Semua barangan kami adalah buatan MALAYSIA.
    Kami hanya menjual 3 jenis autogate sahaja.

    >>>(i-726) Sliding DC 12 VOLT AUTOGATE
    >>>( DC MOTO gfm925W)( Folding, Swing AUTOGATE)100KG LOAD
    >>>(ALBANO L200) AC HEAVY DUTY SLIDDING AUTOGATE . 1500KG LOAD.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    I-726 DC SLIDING GATE
    Berat kotak :19 Kilogram
    DC SLIDING GATE MOTOR COMPLETE SET C/W
    : 1PC-SLIDING MOTOR
    : 1PC CONTROL PANEL
    : 3PCS-REMOTE CONTROL
    : 1PC-RECEIVER
    : 4PCS- 1METRE GEAR RACK(Tambah RM40 / extra 1 meter)
    : 1PC-12V7AH BATTERY
    : 1PC CONTROL BOX

    ( Folding /SwingType)( Pagar Lipat atau Bukaan biasa)
    Brand: DC MOTO Model : GFM925( Model yang paling banyak Fungsi tambahan)
    > 4- Channel Remote Control Function
    >Anty SPY System ( Tak boleh nak klone )
    >Panic Alarm( Model lain tak ada)
    >Gear Lock at MOTOR System( Bukan Pada PAGAR)
    >3 speed motor ( Kurangkan hentakan pada tembok)
    >Buatan Malaysia, 12 bulan jaminan, part murah.

    Package seberat 17.5 KG/Pack( Mengandungi):
    2 Units GFM925W Swing Gate/Folding Gate
    1 Unit Controller Board built-in wireless receiver.
    1 Unit PVC Box
    1 Unit ( PCB BOARD)
    1 Unit Backup Battery
    3 Units ANTISPY remote control ( RM55/pcs)
    1 Unit Wireless Multifunctional Keypad( RM120)
    System Boleh sambungkan ke lampu pagar.
    ( Bila malam lampu akan menyala bila pagar dibuka)
    >lampu pagar boleh guna REMOTE untuk ON/OFF
    Jaminan 12 Bulan
    Part mudah dapat, Buatan Malaysia

    Call WAN 019 962 1367
    Wan Electrical Sungai Petani ( 016 466 9651)
    ---

    ReplyDelete
  2. Wan Sistem Autogate Kos Kilang 2 - Tue 30/Dec/2014 8:37am
    MESTI PASANG (( AUTOGATE HARGA KILANG). WAN( 019-9621367 / 016-4669651)( 04-4246714) ORDER sekarang esok pagi sampai. ( TAK PERLU BAYAR SAMPAI DAPAT AUTOGATE) Cuma WSAP gambar pagar ke 016-485 2213.( WSAP ONLY)
    Kami akan berikan sebutharga ( Pasang sendiri atau kami pasangkan, seluruh Malaysia ada INSTALLER KAMI)
    MYRM 1170( RM1460 siap pasang)(DC MOTO gfm925)Pagar Lipat / Swing
    MYRM 820 ( RM1180)siap pasang)DC SLIDING (i-726)Pagar Sliding 1000KG
    MYRM1900 (MYRM2100) Siap pasang( ALBANO L200 AC SLIDING 1500KG
    Hantar Seluruh Malaysia ( MAYBANK2U, CIMB)
    Wan Electrical Sungai Petani ( 019-9621367 / 016 466 9651)
    -----------------------------------------------------------------------------------
    Satu cara pembelian dalam talian yang paling selamat.
    Anda tak perlu jelaskan apa apa bayaran sehingga dapat barang.
    Kami amat percaya kepada semua pelanggan kami.
    Installer kami berada di seluruh pelusuk negara.
    Bayar kepada mereka atau terus bank in bila dapat barang.
    Order sekarang, esok pagi sampai.
    Buatlah temujanji dengan Installer kami bila anda FREE.
    Kalau pasang sendiri anda akan dapat berjimat sehingga RM400.

    Jaminan barangan adalah 1 tahun. Bila rosak, call kami . kami akan hantar part yang baru.

    Dah ramai yang beli dan pasang dari kami.
    Setiap hari kami membuat penghantaran lebih dari 20 unit autogate keseluruh negara.
    Tanyalah kawan kawan anda yang berurusan dengan kami.
    Biar untung sikit, janji ramai kawan dan dapat berbakti kepada RAKYAT Malaysia.

    SAVE lah NO PHONE kami ( 0199621367 WAN)
    Semua barangan kami adalah buatan MALAYSIA.
    Kami hanya menjual 3 jenis autogate sahaja.

    >>>(i-726) Sliding DC 12 VOLT AUTOGATE
    >>>( DC MOTO gfm925W)( Folding, Swing AUTOGATE)100KG LOAD
    >>>(ALBANO L200) AC HEAVY DUTY SLIDDING AUTOGATE . 1500KG LOAD.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    I-726 DC SLIDING GATE
    Berat kotak :19 Kilogram
    DC SLIDING GATE MOTOR COMPLETE SET C/W
    : 1PC-SLIDING MOTOR
    : 1PC CONTROL PANEL
    : 3PCS-REMOTE CONTROL
    : 1PC-RECEIVER
    : 4PCS- 1METRE GEAR RACK(Tambah RM40 / extra 1 meter)
    : 1PC-12V7AH BATTERY
    : 1PC CONTROL BOX

    ( Folding /SwingType)( Pagar Lipat atau Bukaan biasa)
    Brand: DC MOTO Model : GFM925( Model yang paling banyak Fungsi tambahan)
    > 4- Channel Remote Control Function
    >Anty SPY System ( Tak boleh nak klone )
    >Panic Alarm( Model lain tak ada)
    >Gear Lock at MOTOR System( Bukan Pada PAGAR)
    >3 speed motor ( Kurangkan hentakan pada tembok)
    >Buatan Malaysia, 12 bulan jaminan, part murah.

    Package seberat 17.5 KG/Pack( Mengandungi):
    2 Units GFM925W Swing Gate/Folding Gate
    1 Unit Controller Board built-in wireless receiver.
    1 Unit PVC Box
    1 Unit ( PCB BOARD)
    1 Unit Backup Battery
    3 Units ANTISPY remote control ( RM55/pcs)
    1 Unit Wireless Multifunctional Keypad( RM120)
    System Boleh sambungkan ke lampu pagar.
    ( Bila malam lampu akan menyala bila pagar dibuka)
    >lampu pagar boleh guna REMOTE untuk ON/OFF
    Jaminan 12 Bulan
    Part mudah dapat, Buatan Malaysia

    Call WAN 019 962 1367
    Wan Electrical Sungai Petani ( 016 466 9651)
    ---

    ReplyDelete
  3. Wan Sistem Autogate Kos Kilang 2 - Tue 30/Dec/2014 8:37am
    MESTI PASANG (( AUTOGATE HARGA KILANG). WAN( 019-9621367 / 016-4669651)( 04-4246714) ORDER sekarang esok pagi sampai. ( TAK PERLU BAYAR SAMPAI DAPAT AUTOGATE) Cuma WSAP gambar pagar ke 016-485 2213.( WSAP ONLY)
    Kami akan berikan sebutharga ( Pasang sendiri atau kami pasangkan, seluruh Malaysia ada INSTALLER KAMI)
    MYRM 1170( RM1460 siap pasang)(DC MOTO gfm925)Pagar Lipat / Swing
    MYRM 820 ( RM1180)siap pasang)DC SLIDING (i-726)Pagar Sliding 1000KG
    MYRM1900 (MYRM2100) Siap pasang( ALBANO L200 AC SLIDING 1500KG
    Hantar Seluruh Malaysia ( MAYBANK2U, CIMB)
    Wan Electrical Sungai Petani ( 019-9621367 / 016 466 9651)
    -----------------------------------------------------------------------------------
    Satu cara pembelian dalam talian yang paling selamat.
    Anda tak perlu jelaskan apa apa bayaran sehingga dapat barang.
    Kami amat percaya kepada semua pelanggan kami.
    Installer kami berada di seluruh pelusuk negara.
    Bayar kepada mereka atau terus bank in bila dapat barang.
    Order sekarang, esok pagi sampai.
    Buatlah temujanji dengan Installer kami bila anda FREE.
    Kalau pasang sendiri anda akan dapat berjimat sehingga RM400.

    Jaminan barangan adalah 1 tahun. Bila rosak, call kami . kami akan hantar part yang baru.

    Dah ramai yang beli dan pasang dari kami.
    Setiap hari kami membuat penghantaran lebih dari 20 unit autogate keseluruh negara.
    Tanyalah kawan kawan anda yang berurusan dengan kami.
    Biar untung sikit, janji ramai kawan dan dapat berbakti kepada RAKYAT Malaysia.

    SAVE lah NO PHONE kami ( 0199621367 WAN)
    Semua barangan kami adalah buatan MALAYSIA.
    Kami hanya menjual 3 jenis autogate sahaja.

    >>>(i-726) Sliding DC 12 VOLT AUTOGATE
    >>>( DC MOTO gfm925W)( Folding, Swing AUTOGATE)100KG LOAD
    >>>(ALBANO L200) AC HEAVY DUTY SLIDDING AUTOGATE . 1500KG LOAD.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    I-726 DC SLIDING GATE
    Berat kotak :19 Kilogram
    DC SLIDING GATE MOTOR COMPLETE SET C/W
    : 1PC-SLIDING MOTOR
    : 1PC CONTROL PANEL
    : 3PCS-REMOTE CONTROL
    : 1PC-RECEIVER
    : 4PCS- 1METRE GEAR RACK(Tambah RM40 / extra 1 meter)
    : 1PC-12V7AH BATTERY
    : 1PC CONTROL BOX

    ( Folding /SwingType)( Pagar Lipat atau Bukaan biasa)
    Brand: DC MOTO Model : GFM925( Model yang paling banyak Fungsi tambahan)
    > 4- Channel Remote Control Function
    >Anty SPY System ( Tak boleh nak klone )
    >Panic Alarm( Model lain tak ada)
    >Gear Lock at MOTOR System( Bukan Pada PAGAR)
    >3 speed motor ( Kurangkan hentakan pada tembok)
    >Buatan Malaysia, 12 bulan jaminan, part murah.

    Package seberat 17.5 KG/Pack( Mengandungi):
    2 Units GFM925W Swing Gate/Folding Gate
    1 Unit Controller Board built-in wireless receiver.
    1 Unit PVC Box
    1 Unit ( PCB BOARD)
    1 Unit Backup Battery
    3 Units ANTISPY remote control ( RM55/pcs)
    1 Unit Wireless Multifunctional Keypad( RM120)
    System Boleh sambungkan ke lampu pagar.
    ( Bila malam lampu akan menyala bila pagar dibuka)
    >lampu pagar boleh guna REMOTE untuk ON/OFF
    Jaminan 12 Bulan
    Part mudah dapat, Buatan Malaysia

    Call WAN 019 962 1367
    Wan Electrical Sungai Petani ( 016 466 9651)
    ---

    ReplyDelete
  4. Berapa harga + ongkos kirim ke indonesia provinsi jawa timur

    ReplyDelete
  5. Berapa harga + ongkos kirim ke indonesia provinsi jawa timur

    ReplyDelete
  6. Wan SP AUTOGATE (016-4852213)
    Kami membekal dan memasang unit autogate jenama DC MOTO pada harga kilang
    DC MOTO gfm925W -RM1300 siap pasang
    24 bulan jaminan
    Free relay lampu RM50

    DC MOTO gfm925W - dan autolock RM1700 siap pasang
    24 bulan jaminan
    Free relay lampu RM50
    Wsap gate ke 0164852213
    Wan 0164669651

    Biar untung sikit janji dapat ramai kawan
    Terima kasih kepada:
    1 En Badri- Felda Lubuk Merbau, Kedah
    2 En Osman bin Abdullah, Kampung Petaseh, Negeri Sembilan
    3 En Rizal Hamidi Basri, Jalan Kepayan Kobusak, Penampang. Sabah
    4 Mr Gopal -Taman Jati, kuala Nerang Kedah
    5 Puan Zakiah - UUm Sintok
    6 En Badri - Taman Sinar Intan Sungai Petani
    7 En Sulaiman - kampung Kayu Ara Sungai Penchala, Kl
    8 En Osman, kampung Bakar Batu, Johor Bahru
    9 Puan Mashetah - Bandar Jengka, Pahang
    10 Puan Siti Salmah, Arau Perlis
    11 En Masri, bandar Bahru Bangi, Selangor
    12 En Fazil Rahman - Kampung Sungai Chua, Kajang Selangor
    13 En Jamil - Taman Guru, Kangar Perlis
    14 En Fahmi - Depan JPJ Seberang Jaya, Pulau Pinang
    15 Owner No xxx, Jalan Presint x/10 Darulaman Perdana Sungai Petani
    16 En Hafiz, F4-06-xx Jalan Permai x/3 Tmn. Puchong Permai Selangor
    17 En ANWAR, xx Jln Sejahtera x, Tmn Aman Sejahtera, Parit Buntar.
    18 En Basri, Kampung Permatang Tinggi A, Kepala Batas SPS.
    19 En Mohd Amin Bin Bahari, 15 Kampung Raja, Pdg Matsirat, Langkawi.
    20 En Sabri Bin Ali, Kampung Banggol Besi, Pendang, Kedah.
    21 En Mat Ali Kampung Air Putih, Pendang Kedah.
    22 En Halim, Tanah Lot, Jalan Bukit Tembaga, Kuala Nerang, Kedah

    ReplyDelete
  7. Wan Sp Autogate 0154852213
    Kami yakin kepada kualiti DC MOTO AUTOGATE
    Kami tambahkan jaminan kepada 2 tahun
    Wan 0164669651

    ReplyDelete
  8. Sayangilah ISTERI dan anak-anak, pasanglah AUTOGATE untuk mereka.
    Rugilah dalam hidup kalau hujan, panas dan tengah malam kita maseh TERPAKSA turun dari kereta untuk buka tutup gate.MESTI PASANG ((AUTOGATE HARGA KILANG). WAN016-4669651)) ORDER sekarang esok pagi sampai. Cuma WSAP gambar pagar ke 016-485 2213. (WSAP ONLY)
    Kami akan berikan sebutharga (Pasang sendiri atau kami pasangkan, seluruh Malaysia ada INSTALLER KAMI)
    MYRM 1150 (RM1300 siap pasang) (DC MOTO gfm925) Pagar Lipat / Swing
    MYRM 820 (RM1180) siap pasang) DC SLIDING (i-726) Pagar Sliding 1000KG
    MYRM1900 (MYRM2100) Siap pasang (ALBANO L200 AC SLIDING 1500KG
    Hantar Seluruh Malaysia (MAYBANK2U, CIMB)
    Wan Electrical Sungai Petani (010-4621712 / 016 466 9651)

    ReplyDelete
  9. Pelanggan terbaru kami
    En Azrul
    Taman serampang 2
    Jalan kuala sungai
    Alor star kedah

    DC MOTO GFM925W- RM1350

    ReplyDelete
  10. WAN SP ENTERPRISE ( 010-4621712)
    AUTOGATE HARGA KILANG ( DC MOTO)
    DC MOTO GFM925W- RM1300
    DC MOTO GFM925W + autolock - RM1700
    Sliding DC MOTO - RM1300
    Kami ambil DIRECT dari kilang kat PENANG
    WSAP gate ke 016-4852213
    WAN 016-4669651

    ReplyDelete
  11. AUTOGATE PAGAR LIPAT RM1120 ( FREE POSTAGE) ( Seluruh Malaysia)

    Tak semua orang tahu, betapa banyaknya kelebihan AUTOGATE. Bila dah rosak baru tau betapa pentingnya ia. Tak lengkaplah Rumah kita tanpa AUTOGATE. Panas, Hujan, dan tengah malam tak perlu susah

    susahkan diri turun untuk membuka pagar.

    DC MOTO Model : 925-W ---------RM1400 siap pasang

    ( Kangar sampai Parit Buntar) Hanya RM1400 Siap

    pasang. Package mengandungi:

    -2 unit DC MOTO ( Kanan dan kiri)

    -1 Unit Control BOX

    -3 Unit Remote Control ( Anti SPY)

    -1 Unit Wireless Keypad ( Untuk di lekatkan

    kedinding)

    -1 unit 12 Volt Battery (Back up)

    Kelebihan Fungsi jenama DC MOTO

    -Ada alarm sound ( Bila Buka/Tutup)

    -Ada Panic Alarm

    >Battery back up ( dapat buka /Tutup (100 Kali)

    -Boleh buka lampu pagar dengan REMOTE CONTROL

    -Anti Spy System

    -Fully Hydbrid ( Amat menjimatkan Letrik)

    -Guna 12 Volt letrik ( Tak bahaya)


    146 En Mustafa, Kampung Sidam kiri, Sidam




    DCMOTO Auto gate autogate motor pembuka pagar Wan Sp Autogate DC MOTO
    DCMOTO Auto gate autogate motor pembuka pagar Wan Sp Autogate DC MOTO


    DCMOTO Auto gate autogate motor pembuka pagar Wan Sp Autogate DC MOTO

    DCMOTO Auto gate autogate motor pembuka pagar Wan Sp Autogate DC MOTO

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum Boss,

    Nak bertanya, boss sediakan perkhidmatan selepas jualan tak? Contoh kalau ada masalah kena datang tengok.

    ReplyDelete
  13. Demi keselamatan isteri dan anak anak pasanglah DCMOTO AUTOGATE Kami pasti harga kami adalah paling murah kat Malaysia. 2 tahun jaminan kilang( Orang lain baru 1 tahun) WAN SP AUTOGATE 016-4852213 016-4488262 010-4621712 Swing Folding DCMOTO gfm925W -MYRM1400 (FREE RELAY dan Battery) Swing Folding DCMOTO gfm925AL-MYRM1600( FREE RELAY dan Battery) Swing Folding DCMOTO gfm925W - + Autolock = MYRM1750( FREE RELAY dan Battery) Slidding DCMOTO gfm705W -MYRM1350( FREE RELAY dan Battery) Tempah dan pasang pada hari yang sama (Kedah, Perlis, Penang, KL, Selangor, Nilai, Seremban) Tempah hari ini esok pasang ( Seluruh Malaysia) Wan 016-4669651 DCMOTO AUTOGATE AUTO GATE DCMOTO AUTOGATE AUTO GATE DCMOTO AUTOGATE AUTO GATE DCMOTO AUTOGATE AUTO GATE DCMOTO AUTOGATE AUTO GATE DCMOTO AUTOGATE AUTO GATE DCMOTO AUTOGATE AUTO GATE DCMOTO AUTOGATE AUTO GATE DCMOTO AUTOGATE AUTO GATE DCMOTO AUTOGATE AUTO GATE DCMOTO AUTOGATE AUTO GATE DCMOTO AUTOGATE AUTO GATE DCMOTO AUTOGATE AUTO GATE DCMOTO AUTOGATE AUTO GATE DCMOTO AUTOGATE AUTO GATE DCMOTO AUTOGATE AUTO GATE DCMOTO AUTOGATE AUTO GATE DCMOTO AUTOGATE AUTO GATE DCMOTO AUTOGATE AUTO GATE DCMOTO AUTOGATE AUTO GATE DCMOTO AUTOGATE AUTO GATE DCMOTO

    WAN 016+4852213

    ReplyDelete