Saturday, 12 May 2018

Autogate Hari Raya Baru Bermakna

model gfm925w dcmoto siap pasang hanya rm1450 dengan waranti selama 5 tahun...pagar lama juga boleh guna autogate x perlu tukar pagar baru..

Kenapa perlu autogate : selamat nak masuk rumah boleh cek dulu keadaan sekeliling bru buka gate tanpa perlu keluar kereta...mudah untuk warga emas tekan ja dah buka gate...masa hujan buka gate tak basah dah...

Bayaran boleh dibuat selepas selesai pasang..tidak perlu deposit atau wang muka....boleh pasang kat satu Malaysia...

Hanya RM 1450 siap pasang waranti sehingga 5 tahun!!!!!!!!! waranti sehingga 5 tahun ya tuan tuan dan puan puan mana lagi nak bagi waranti 5 tahun....whatsapp dulu 017-4559756 whatsapp saja atau hubungi 01135941141/016-4852213/012-4582213 full package item : remote control 3 keypad 1 battery support 1 dan relay lampu..!!!!!!!!!!

Price:
RM 1 450
ini bukan macam stngh iklan tipu tulis harga rm 700 bilan tanya siap pasang semua rm 1500..waranti tulis 20 tahun bila call x dapat pun..anda yang merana... syarikat bumiputra niaga tiada unsur penipuan atau cas tersembunyi..baru halal berkat call whatsapp dulu survey dulu baru buat keputusan..jangan terpedaya dengan iklan yang terlalu bagus untuk jadi kenyataan...
=====================================================================================================================================






Saturday, 5 May 2018

Autogate Buat Hidup Lebih Mudah

Pagar dah cantik cantik kenala pasang autogate baru sempurna..Mudah pulak tu nak buka gate tekan remote ja.. Sesuai untuk ibu bapa kita yang dah berumur tenaga pun x kuat nak tolak gate..ibu mengandung mana larat jalan banyak sangat,masa hari hujan, pastu selamat sikit,ini masa nak turun nak buka gate tu la kena ragut la samun la,kalau ada autogate usha dulu baru buka pintu,dah masuk dalam reta pastikan x da spa follow baru ttp gate baru turun.Tak Rugi Pasang.!!

Sekarang di Wan Sp Enterprise autogate DCMOTO GREEN MOTOR hanya RM 1450 siap pasang dengan waranti 7 tahun ... tahun waranti sehingga 7 tahun ya tuan tuan dan puan puan mana lagi nak bagi waranti 7 tahun....

whatsapp  011-35941141/016-4852213/012-4582213/
                  017-4559756

full package item : remote control 3 keypad 1 battery support 1 dan relay lampu..












Wednesday, 2 May 2018

Autogate DCMOTO Promosi Raya

AUTOGATE DCMOTO HAVE WARRANTY FOR 7 YEARS .. FREE REMOTE, KEYPAD, RELAY LIGHT AND BATTERY. ONLY RM 1450 WITH INSTALLATION ..
make sure your family and property are safe with the dcmoto autogate system and plug in autolock or a stronger safety bar to prevent breakdown of styles and secure locks will stabilize the gate system to ensure the gate system to ensure the inside lock locks the state always when it is closed

price:
1.RM1450 INSTALLATION WITH AUTOGATE SYSTEM ONLY
2.RM1800 INSTALLATION WITH AUTOGATE SYSTEM AND AUTOLOCK
3.RM180 SAFETY BEAM
4.RM350 AUTOLOCK

017-4559756 whatsapp only or call 016-4852213 / 012-4582213 / 011-359411.41










Wednesday, 25 April 2018

Vietnam Roll Ayam Madu BlackPepper Grill & Seafood Sungai Petani Kedah

Assalamualaikum & selamat pagi..

Vietnam roll ayam madu grill & seafood. ??

Open oder utk esk dibuka harini
VIETNAM ROLL
(Seafood@Ayam)

**Biasa :
1)6roll rm10+ 3cod caj
2)8roll rm12+3cod caj

Cod area: sg petani. Utk area tikam batu & kulim (2set keatas)

Wssp utk fast response :
www.wasap.my/601135941141/vietnamroll
www.wasap.my/60174559756/vietnamrolloll






Pagar Dah Cantik Kenala Pasang Autogate

Pagar dah cantik cantik kenala pasang autogate baru sempurna..Mudah pulak tu nak buka gate tekan remote ja.. Sesuai untuk ibu bapa kita yang dah berumur tenaga pun x kuat nak tolak gate..ibu mengandung mana larat jalan banyak sangat,masa hari hujan, pastu selamat sikit,ini masa nak turun nak buka gate tu la kena ragut la samun la,kalau ada autogate usha dulu baru buka pintu,dah masuk dalam reta pastikan x da spa follow baru ttp gate baru turun.Tak Rugi Pasang.!!

Sekarang di Wan Sp Enterprise autogate DCMOTO GREEN MOTOR hanya RM 1450 siap pasang dengan waranti 7 tahun ... tahun waranti sehingga 7 tahun ya tuan tuan dan puan puan mana lagi nak bagi waranti 7 tahun....

whatsapp dulu 017-4559756 whatsapp saja atau hubungi 01135941141/016-4852213/012-4582213 

full package item : remote control 3 keypad 1 battery support 1 dan relay lampu..













Saturday, 21 April 2018

Pasangla Autogate Untuk Kemudahan Kita

mudah nak buka pagar tekan ja dah buka..sesuai untuk warga emas, ibu mengandung,yang mempunyai anak kecil, masa hujan, kelaian upaya, dan lain lain... hanya rm 1450 sahaja siap pasang waranti 5 tahun..

Sekarang di Wan Sp Enterprise autogate DCMOTO GREEN MOTOR hanya RM 1450 siap pasang dengan waranti 5 tahun ... tahun waranti sehingga 5 tahun ya tuan tuan dan puan puan mana lagi nak bagi waranti 5 tahun....whatsapp dulu 017-4559756 whatsapp saja atau hubungi 01135941141/016-4852213/012-4582213 full package item : remote control 3 keypad 1 battery support 1 dan relay lampu..

Pagar Lama juga boleh guna autogate tidak perlu tukar gate.....sesuai untuk semua jenis pagar...
 





 

Saturday, 14 April 2018

Promosi Autogate Sempena Musim Mengundi

Sekarang di Wan Sp Enterprise autogate DCMOTO GREEN MOTOR hanya RM 1450 siap pasang dengan waranti 5 tahun ... tahun waranti sehingga 5 tahun ya tuan tuan dan puan puan mana lagi nak bagi waranti 5 tahun....whatsapp dulu 017-4559756 whatsapp saja atau hubungi 01135941141/016-4852213/012-4582213 full package item : remote control 3 keypad 1 battery support 1 dan relay lampu..

Pagar Lama juga boleh guna autogate tidak perlu tukar gate.....sesuai untuk semua jenis pagar...










Rumah Aircond Ada Dah,Shower Heater Ada Dah,Mesin Air Coway Ada Semua Ada Dah Tapi Masuk Rumah Kena Turun Buka Pintu Pagar Lagiii.. Mana Maw... So Apa Kata Kita Lengkapkan Rumah Kita Dengan Pasangkan Autogate Kami Pasang Autogate Jenama DcMOTO Jenama Paling Lasak Dalam Pasaran.. Waranti Kami Bagi 5 Tahun... Rosak Ja Part Autogate Kita Tukar Ja Baru...

whatsapp dulu 017-4559756 whatsapp saja atau hubungi 011-359411-41 016-4852213/012-4852213 full package item : remote control 3 keypad 1 battery support 1 dan relay lampu..